​Sommerkoncerter i Vor Frue Kirke august 2020

Udgivet fre d. 26. jun 2020, kl. 11:40

5. august, 12. august og 19. august vil der være middagskoncert i Vor Frue Kirke på onsdage kl. 12.00 efter middagsringningen.

Sommerafslutning for korskolen og Syngedregnene

Udgivet man d. 15. jun 2020, kl. 13:15

Efter en lang corona-pause kunne Syngedrengene heldigvis afslutte med nogle ugers næsten normal undervisning. Og korskolen kunne holde afslutning i Vor Frue Kirke med indbudte forældre, søskende og bedsteforældre. Syngedrengene ønsker alle en god sommer....

Nyt fra kirken

Nadver er igen en mulighed – og nyt vedr. konfirmander

Udgivet fre d. 12. jun 2020, kl. 09:09

Nadver er igen en mulighed i kirkerne, ligesom salmebøgerne igen benyttes.
Der er plads til et begrænset antal gæster ved konfirmationer i kirkerne, som reglerne er pt. Præsterne vil informere deres konfirmander om dette.

Genåbning af kirkerne

Udgivet ons d. 20. maj 2020, kl. 07:34

Første gudstjeneste er Kr. Himmelfartsdag kl. 10.30, hvor alle tre sognepræster medvirker.
Genåbningen af kirkerne sker gradvist. Derfor er der bl.a. begrænset åbningstid.

9. juni: Orienteringsmøde om menighedsrådsvalg

Udgivet ons d. 6. maj 2020, kl. 14:51

Overvejer du at stille op til det kommende menighedsrådsvalg 2020 eller vil du gerne høre mere om, hvad det vil sige at være medlem af et menighedsråd?  Så mød op til dette orienteringsmøde i Vor Frue Kirkes Hus tirsdag den 9. juni kl. 19.00.