Udgivet tor d. 1. dec 2016, kl. 14:10

Som ny kordegn i Assens-Baagø-Gamtofte pastorat vil jeg gerne præsentere mig selv. Mit navn er Christina Frost-Hansen, jeg er 42 år og uddannet cand.mag. i Kulturformidling. Jeg har tidligere arbejdet med dataregistrering, administrative opgaver samt PR- og kommunikationsopgaver i forskellige private virksomheder, og jeg glæder mig rigtig meget til at starte i mit nye job og bruge min baggrund og mine kompetencer i kirkens regi.
Mine opgaver som kordegn bliver personregistrering, sekretær- og administrative opgaver for præster og menighedsråd og så skal jeg opdatere kirkens hjemmeside og synliggøre kirkens aktiviteter og arrangementer. Det bliver også mig I møder, når I kommer ind på kirkekontoret eller ringer med spørgsmål eller andet, og jeg glæder mig til at hilse på jer.
Jeg bor i Kirkendrup i det nordlige Odense, og er gift med Jesper, der arbejder med økonomiopgaver på jobcenteret i Faaborg-Midtfyn Kommune, og vi har to børn, Ida Marie på seks år, der lige er startet i 0. klasse og Mads på 2 år, der går i vuggestue. Så der er liv og glade dage i vores familie, der også består af Molly, en aldrende golden retriever på 14 år. Fritiden går med hundeluftning, kultur- og fritidsaktiviteter med børnene, og så har jeg en ambition om at få læst lidt flere bøger og løbet lidt mere, end der er blevet til på det sidste. Jeg/vi kan også godt lide at rejse og få en masse oplevelser sammen.