Udgivet tor d. 24. aug 2017, kl. 10:00

Siden 1. maj 2016 har Karen Jørgensen været fastansat organist i Assens og Gamtofte sogne, hvor hun og organist Finn Pedersen spiller til gudstjenester, kirkelige handlinger m.m. Karen præsenterer sig selv her:

Min første organiststilling fik jeg i 1967 ved en lille landsbykirke mellem Skanderborg og Aarhus og sluttede så efter 47 års fastansættelse ved forskellige kirker - senest ved Sct. Jørgens Kirke i Svendborg i næsten 25 år - med pension den 1. december 2014.
I 1978 bestod jeg den kirkemusikalske diplomeksamen ved Det Jyske Musikkonservatorium som elev af Domprovst Anderas Riber. Jeg har desuden læst musikvidenskab på Aarhus Universitet med bestået bachelor.
Siden 2015 har jeg været fast vikar for Finn Pedersen, hvilket jeg har været meget glad for.
Og nu er Karen Jørgensen fastansat organist og spiller i Vor Frue Kirke og Gamtofte Kirke.