Udgivet ons d. 12. dec 2018, kl. 13:18

Weekendens to opførelser af Messias (den 8. og 9. december) var en stor publikumssucces, og også de to lokale ugeaviser har i udgaverne den 11. december rosende omtale af Syngedrengenes, solisters og barokorkesterets opførsel af Händels adventsklassiker.

Folkebladets Preben Find skriver bl.a.:
"Korets daglige leder og inspirator Finn Pedersen bandt med vanlig sikker hånd de mange fornemme enkeltpræstationer sammen til en uforglemmelig helhed for det talstærke publikum."
og
"(…) de involverede i weekendens opførsel af værket i Vor Frue Kirke klarer opgaven på mesterlig vis (…)"

LokalAvisen Assens´ Martin Kloster skriver bl.a.:
"Så smukt, så smukt"
og
"(…) Händels storladne oratorium fra 1742 fik folk på bænkene og stolene i kirken til enten at sidde musestille i nydelse eller fik dem til at rokke lidt med hovedet i takt med musikken (…).

Nedenfor ses et udpluk af billeder fra weekendens opførsel af Messias. Billederne er taget af fotograf Thomas Gunge for Syngedrengene.