Udgivet fre d. 7. jun 2019, kl. 09:39

Pr. 1. juni 2019 har Assens-Gamtofte menighedsråd indgået en aftale med Tommerup menighedsråd om driften af Tommerup kirkegård.

Aftalen indebærer, at de hidtidige to medarbejdere på Tommerup kirkegård fra 1. juni er ansat under Assens-Gamtofte menighedsråd.

Samarbejdet er indgået ud fra et ønske om en endnu bedre udnyttelse af personalemæssige og økonomiske ressourcer samt af kirkegårdenes materiel. Udvidelsen af kirkegårdsdriften vil desuden kunne bidrage til det gode faglige miljø og fleksible forhold for kirkegårdspersonalet.

Kirkegårdspersonalet under Assens-Gamtofte menighedsråd varetager nu kirkegårdsdriften af fire kirkegårde: Gammel kirkegård, Assens, Ny kirkegård, Assens, Gamtofte kirkegård og Tommerup kirkegård.