Udgivet ons d. 6. maj 2020, kl. 14:51

Overvejer du at stille op til det kommende menighedsrådsvalg 2020 eller vil du gerne høre mere om, hvad det vil sige at være medlem af et menighedsråd?  Så mød op til dette orienteringsmøde i Vor Frue Kirkes Hus, Adelgade 18, 5610 Assens.
Her vil det nuværende Assens-Gamtofte menighedsråd være tilstede og fortælle om sit arbejde og om hvordan valgforsamlingen/menighedsrådsvalget tirsdag den 15. september 2020 foregår. Der bydes på en forfriskning.

Vi glæder os til at se dig.

Dagsorden for mødet

1. Velkomst ved menighedsrådets formand Brita Leth Rehn.

2. Valg af dirigent.

3. Orientering om arbejdet i den forløbne funktionsperiode og orientering om det kommende menighedsråds opgaver.

4. Visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd. Oplæg ved menighedsrådet og debat.

5. Redegørelse for det Årsregnskab 2019 for Assens-Gamtofte Sogne samt Årsbudget 2021 for Assens-Gamtofte Sogne

6. Orientering om datoer og regler for opstilling og valgforsamling, og orientering om muligheden for at udløse afstemningsvalg.

7. Oplysning om antallet af kandidater, der skal vælges til menighedsrådet.

8. Afklaring af, hvem der eventuelt er interesseret i at opstille som kandidater og stedfortrædere på valgforsamlingen i september.