Udgivet ons d. 20. maj 2020, kl. 07:34

Det er glædeligt, at kirkerne nu igen kan åbne. I Assens-Gamtofte Sogne er første gudstjeneste Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 21. maj kl. 10.30 i Vor Frue Kirke, hvor alle tre sognepræster medvirker.
Kirken har plads til 68 kirkegængere, og der skal være 2 meter mellem kirkegængerne, da der synges salmer. Personer fra samme hustand må dog sidde tættere. Kirketjenerne vil være behjælpelige med at anvise pladser i kirken.
Der vil ikke være altergang.

Genåbningen af kirkerne og Vor Frue Kirkes Hus sker gradvist. Derfor gælder følgende:

• Vor Frue Kirke og Gamtofte Kirke er åbne for besøg mandag-torsdag kl. 8.00-16.00. Hvis man ønsker at sætte sig ned i kirkerne, er der anvist pladser til dette. Kirkerne er lukket fredag og lørdag samt i forbindelse med kirkelige handlinger. Dette er af hensyn til rengøring af kirken.
  • Gudstjeneste-tidspunkter kan ses i dagspressen eller på kirkens hjemmeside.
    Der er ikke altergang i forbindelse med gudstjenesterne, foreløbig frem til og med 7. juni 2020.
  • Der er ingen arrangementer foreløbig frem til og med 15. august 2020, og Vor Frue Kirkes Hus er i denne periode lukket for offentligheden. Der er dog offentlig adgang til menighedsrådets møder.
  • Der udkommer ikke kirkeblad for perioden juni-august 2020.
  • Assens Kirkekontor åbner for personlig betjening snarest muligt.