Udgivet fre d. 12. feb 2021, kl. 13:00

Assens, den 12. februar 2021

Kære alle konfirmander med familier

Da Corona stadig berører vores dagligdag ift. at mødes og samles, er vi nødt til at forholde os til dette i forhold til årets konfirmationer.

Derfor har præster og menighedsråd besluttet at tilbyde mulighed for konfirmation i 2021 både på de allerede fastlagte datoer i foråret, men også på alternative datoer efter sommerferien, da ingen af gode grunde på nuværende tidspunkt ved, hvornår det optimale tidspunkt vil være. Konfirmationerne vil blive afholdt efter de restriktioner, der er gældende på de aktuelle tidspunkter.

Dette betyder i praksis:

• For tidligere 6A på Peter Willemoesskolen kan man vælge mellem enten fredag den 30. april 2021 eller søndag den 5. september
  • For tidligere 6B + Labyrinten på Peter Willemoesskolen kan man vælge mellem enten søndag den 2. maj eller søndag den 5. september
  • For Gamtofte konfirmander kan man vælge mellem enten fredag den 30. april eller søndag den 5. september.
  • For Strandmølleskolen kan man vælge mellem enten torsdag den 13. maj eller søndag 12. september
  • For Pilehaveskolens vedkommende flyttes den oprindelige dato fra lørdag den 8. maj til søndag den 12. september.

Vi vil derfor bede jer om at tale om det og give os besked senest fredag den 26. februar, om I gerne vil konfirmeres i foråret, eller om I gerne vil konfirmeres efter sommerferien.

Svar sendes til jeres konfirmandpræst

Anders Fabricius Jørgensen (AFJ@km.dk)
Birgitte Lerche (BIML@km.dk)
Ole Hyldegaard Hansen (OHH@km.dk)