Udgivet tir d. 29. jun 2021, kl. 12:39

Tilmelding til sensommerudflugten tirsdag den 7. september sker ved henvendelse til kirkekontoret senest tirsdag den 24. august kl. 13.00 på tlf. 6471 1188 i åbningstiden, eller på kirkens hjemmeside, efter ”først til mølle princippet”, da antallet af pladser er begrænset.

Sensommerudflugten går til det midtjyske – Hammel – Frijsenborgs hovedby, hvor den middelalderlige kirke i perioden 2018-19 gennemgik en indvendig totalrenovering med bl.a. ny altertavle af kunstmaleren Lise Malinovsky og udvidelse, idet det tidligere grevelige kapel nu er inddraget til kirkerum. De grevelige sarkofager har nu i stedet fået plads i Stenhuset, en anneksbygning til kirken. I 2020 blev kirkens orgel desuden udvidet.

Ved siden af kirken ligger Tinghuset, der siden 2009 har været kirkens sognegård, ombygget af Exners tegnestue.

Frokosten indtages på Pøt Mølle, Frijsenborgs slotskro midt i Frijsenborg-skoven, tæt ved den legendariske Pøt Mølle-bakke, der med sin stigningsprocent på 9,7 normalt indgår i cykelløbet Danmark Rundt.

Pris: 300 kr., der inkluderer formiddagskaffe, frokost (ekskl. drikkevarer) samt kaffe. Der betales i bussen med MobilePay eller kontanter.

Der er afgang fra Rema 1000s parkeringsplads kl. 9.00. Det forventes, at vi er tilbage i Assens kl. ca. 17.30.