Udgivet fre d. 17. sep 2021, kl. 17:40

Tirsdag den 7. september drog en fyldt dobbeltdækkerbus fra Assens med 64 glade og forventningsfulde sognebørn afsted mod det midtjyske for at besøge Hammel kirke og Sognehus i byens tidligere Tinghus.

Efter velkomst ved menighedsrådsformand Christian Medom tog tidligere menighedsrådsmedlem Ole Ravn over og fortalte Friis-slægtens tilknytning til kirken i form af et gravkapel med sarkofager bag altret. I forbindelse med kirkens totalrestaurering har sarkofagerne fået en ny plads i en bygning nær kirken.

Efter rundvisning fortsatte turen med frokostbuffet på Frijsenborg slotskro, Pøt Mølle neden for den berygtede Pøt Mølle-bakke med en stigningsprocent på 10 %, før turen gik hjem ad med kaffestop i Fredericia Golfklub.

Alle deltagere var tydeligt begejstrede for, at det igen var muligt at mødes og sammen tage på sogneudflugt.