• This event has already taken place.
Mandag d. 22. april 2019, Kl. 09:30 til kl. 14:00

I år vandrer vi fra Vor Frue Kirke i Assens til Sandager, en strækning på ca. 10 km. I år med fokus på teologen og præsten Knud Hansen (tv. på billedet), der var præst i Assens fra 1936-1945 og senere på højskoleforstander på Askov Højskole, samt teologen og præsten i Sandager-Holevad fra 1936-1943 K.E. Løgstrup (th. på billedet) før han blev teologiprofessor i Aarhus. To spændende personligheder i dansk kirkeliv som provst Ole Hyldegaard og sognepræst Adam Torp vil fortælle om.
Undervejs på turen vil kirkesanger i Barløse-Sandager-Holevad-Turup og tidligere syngedreng Bo Jørgensen fortælle historier fra egnen, vi går igennem.
Dagen indledes kl. 9.30 med morgensang i Vor Frue Kirke, inden vi begiver os ud på ruten mod Sandager, hvor der ca. kl. 12.30 vil være en kort andagt i Sandager Kirke og frokost i Præstegårdssalen, før vi returnerer til Assens med bus ca. 13.45.

Tilmelding til Assens Kirkekontor på tlf. 64 71 11 88 eller assens.sogn@km.dk senest tirsdag den 16. april.
Frokosten koster 60 kr., som betales på dagen.

Ole Hyldegaard og Adam Torp
Fra Vor Frue Kirke i Assens til Sandager Kirke