Onsdag d. 2. oktober 2019, kl. 20:00

Der bliver tale om en times tour de force gennem kendte og mindre kendte sange med fokus på det kristne i Kim Larsens poetiske univers. Blandt andet ”Masser af succes”, ”Joanna” og ”Langebro”. Kim Larsen var ikke en kristen musiker, men hans tekster er fulde af kristendom. Som tidligere biskop Jan Lindhardt har udtrykt det; ridser vi lidt i lakken hos danskerne, så træder kristendommen frem. Kim Larsen tilhørte ’68-oprøret, men han var opdraget i en kristen tradition, gik på Askov Højskole og blev uddannet skolelærer i en tid, hvor det kristne hørte naturligt med.

En aften med masser af musik og lejlighed til at synge med undervejs. Sangene synges og spilles af sangerinde Trine Lunau og teksterne udlægges af valgmenighedspræst Malene Aastrup, Ryslinge.

Sangerinde Trine Lunau og valgmenighedspræst Malene Aastrup
Gamtofte Kirke, Brahesborgvej 49, 5610 Assens, Danmark