• This event has already taken place.
Onsdag d. 14. august 2019, Kl. 12:00 til kl. 18:00

Samarbejdet mellem de professionelle billedkunstnere i Assens Kommune, PABiAK og Vor Frue Kirke er et helt centralt element i Assens Kulturdage.

Kunstnerne præsenterer en bred palet af værker med grafiske arbejder, malerier, tekstiler, keramik og skulpturer. Samspillet mellem det monumentale, spirituelle kirkerum og de moderne kunstværker i mange udtryksformer tilfører begge parter nye dimensioner.

Gæstekunstner
Som et nyt tiltag i Kulturdagene i Vor Frue Kirke vil der fremover blive præsenteret en gæstekunstner kurateret at PABiAK.
I år er valget faldet på billedhuggeren Søren West, der med egne ord beskriver sit arbejde: ”Som et gennemgående tema for mine skulpturer er det nærliggende at nævne legen med balancen. Denne leg hænger tæt sammn med ønsket om at bringe liv og svævende lethed til et materiale, der i vores danske natur ellers altid trykker sig dybt ned i mulden.”

Udstillere:

Åbningstider: