• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 18. december 2019, kl. 19:30

Køb billet her.

OBS: Der er meget få billetter tilbage, der kan købes online.
Der vil være et mindre antal pladser med dårligt eller intet udsyn til salg i døren kl. 19.20.

Billetpris:
Voksne: 100 kr.
Med­lemmer af Støtteforeningen Syngedrengenes Venner: 50 kr. (1 billet pr. medlemskab)
Unge under 18 år: gratis adgang.

NB! Begrænset antal billetter til salg for at sikre alle en siddeplads.

Billetindtægter går ubeskåret til Syngedrengenes aktivite­ter.
OBS! Forsalg af billetter starter 1.11.2019.

Med en duft af gran og stemningsfuld julebelysning bliver det traditionen tro en smuk musikalsk juleoplevelse, når Syngedrengene afholder julekoncerter i Vor Frue Kirke. Som noget nyt i 2019 bliver der to koncerter hhv. 18. og 19. december. Hver af de to dage udbydes 300 pladser, så alle sikres en siddeplads.

Syngedrengene præsenterer et varieret juleprogram bestående af kendte danske jule­salmer og -sange, engelske Christmas Carols, franske, tyske og svenske julesange og selvfølgelig fællessalmer, hvor publikum også får mulighed for at synge julen ind.

Syngedrengene ved Vor Frue Kirke, Assens

Henrik Sørensen, orgel og klaver