Torsdag d. 19. december 2019, kl. 19:30

Køb billet her.

Du kan også købe din billet på Assens Kirkekontor i åbningstiderne mod kontant betaling.
Eventuelle resterende billetter sælges i døren 30 minutter før koncertstart.

Billetpris
Voksne: 100 kr.
Med­lemmer af Støtteforeningen Syngedrengenes Venner: 50 kr. (1 billet pr. medlemskab)
Unge under 18 år: gratis adgang.
NB! Begrænset antal billetter til salg for at sikre alle en siddeplads.

Billetindtægter går ubeskåret til Syngedrengenes aktivite­ter.
OBS! Forsalg af billetter starter 1.11.2019.

Med en duft af gran og stemningsfuld julebelysning bliver det traditionen tro en smuk musikalsk juleoplevelse, når Syngedrengene afholder julekoncerter i Vor Frue Kirke. Som noget nyt i 2019 bliver der to koncerter hhv. 18. og 19. december. Hver af de to dage udbydes 300 pladser, så alle sikres en siddeplads.

Syngedrengene præsenterer et varieret juleprogram bestående af kendte danske jule­salmer og -sange, engelske Christmas Carols, franske, tyske og svenske julesange og selvfølgelig fællessalmer, hvor publikum også får mulighed for at synge julen ind.

Syngedrengene ved Vor Frue Kirke, Assens
Henrik Sørensen, orgel og klaver