• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 14. marts 2020, kl. 15:00

Lørdagens koncert med Hjemmeværnets Musikkorps Syd i Kirken er desværre aflyst, da orkesteret ikke må optræde pga. coronavirus.

Der er lagt op til en underholdende eftermiddag med mange ”kendte toner”, når Hjemmeværnets musikkorps sammen med deres "huskor" Kor a la Carte giver koncert i Vor Frue Kirke.

Hjemmeværnets musikkorps består af ca. 60 aktive medlemmer og er forsvarets største musikkorps. Alle er frivillige hjemmeværnsmedlemmer og mødes til ugentlig orkesteraften. Der lægges vægt på spille militær musik og videreføre militære musiktraditioner, men der er også fokus på følge med tiden og tidsånden. En fast bestanddel i korpsets koncertvirksomhed er ”huskoret” Kor a la Carte under ledelse af Therese Andreasen.

Dirigent: Per Silfverberg Hyttel

Gratis entré.