• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 15. september 2020, kl. 19:00

På valgforsamlingen tirsdag den 15. september kl. 19.00 i Vor Frue Kirke vælges medlemmerne til Assens-Gamtofte menighedsråd for perioden 2020-2024. Menighedsrådet opfordrer til, at man møder op og bruger sin stemme til menighedsrådsvalget.
Der opstilles kandidater og disse præsenterer sig. Der er mulighed for debat, og der gennemføres en hemmelig skriftlig afstemning om de opstillede kandidater.
Det nye menighedsråd er hermed valgt med mindre der indgives en alternativ kandidatliste senest fire uger efter valgforsamlingen. I så fald vil der være afstemningsvalg den 17. november. Hvis man har lovligt forfald til afstemningen på tirsdag, kan der afhentes en fuldmagtsblanket på kirkekontoret tirsdag kl. 11-13. Der kan ligeledes afhentes en fuldmagtsblanket, hvis man gerne vil stille op som kandidat eller stedfortræder, og er forhindret i at møde op til valgforsamlingen.

Der skal vælges 10 repræsentanter for Assens Sogn og 2 for Gamtofte Sogn samt stedfortrædere (suppleanter). Opstilling af kandidater, stedfortrædere og afstemning sker separat for det enkelte sogn på valgforsamlingen.

Har du spørgsmål til menighedsrådsvalget, er du velkommen til at kontakte Menighedsrådsformand Brita Leth på tlf. 50 81 30 60.

Du kan også se denne video, hvor Brita Leth fortæller om menighedsrådsvalget (klik på nedenstående link):

Menigheds.Valg As&Ga.mp4

Valgforsamling i Vor Frue Kirke, menighedsrådsvalg 2020