Mandag d. 13. april 2020, Kl. 09:00 til kl. 14:00

Årets kirke- og naturvandring har fokus på Assens og Kærum , to nabosogne, som igennem næsten 400 år hørte sammen og havde fælles præst.
Vandreturen begynder kl. 9.00 ved Vor Frue Kirke, hvorfra turen går langs kirkejordene, Kærum å og Melby skov mod Kærum Kirke, hvor provst og sognepræst Ole Hyldegaard fortæller om det fælles pastorats historie.
Kl. 10.30 er der gudstjeneste ved sognepræst Rikke Graff, hvorefter vi vandrer tilbage til Assens ad det gamle baneterræn. Ved rådhuset vil tidligere roechef Jørgen Møller fortælle lidt om sukkerfabrikkens historie.
Årets vandretur er ca. 10 km. og lidt strabadserende. Fodtøj og beklædning efter forholdende anbefales.
Arrangementet slutter med en let frokost i Vor Frue Kirkes Hus, Adelgade 18.

Tilmelding til turen senest 3. april til Assens Kirkekontor, mail assens.sogn@km.dk eller tlf. 64 71 11 88. Frokosten koster 60 kr. (Betales på dagen).

Ole Hyldegaard og Rikke Graff
Vor Frue Kirkes Hus, Damgade 17, 5610 Assens, Danmark