• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 1. juni 2020, Kl. 10:00 til kl. 15:30

På grund af den nuværende Corona-situation er kirkedagen på Baagø desværre blevet aflyst.

Program:
10.00: Færgeafgang fra Assens
11.00: De sidste øboere - foredrag ved Christina Vorre om ø-livet før og nu
12.00: Den medbragte mad spises i Hestestalden
13.15: Gudstjeneste i Baagø Kirke
15:00: Færgeafgang fra Baagø

Traditionen tro er der ikke gudstjenester i Vor Frue Kirke og Gamtofte Kirke 2. Pinsedag. I stedet besøger vi Baagø med medbragt picnickurv, hvor der holdes fælles kirkedag for hele pastoratet.
Dagens foredragsholder er forfatter Christina Vorre, der sidste år udgav den anmelderrost "De sidste øboere", om livet på 10 udvalgte øer i Danmark, hvoraf én af dem var Baagø. Christina Vorre vil fortælle om ø-livet før og nu, og om hvordan det er at bo på en ø med dets glæder og udfordringer.
Assens menighedsråd afholder færgeudgifterne og Baagø Menighedsråd står for dagens program.

Udover at medbringe egen madkurv er det nødvendigt at tilmelde sig til Assens Kirkekontor senest tirsdag den 26. maj, da der er begrænset antal pladser på færgen.
Tilmelding her.
Tilmelding kan også ske ved at ringe til Assens Kirkekontor på tlf. 64 71 11 88.

Birgitte Lerche
Sted Sommerodden 5, 5610 Assens