×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 24. december 2020, kl. 16:00

På grund af Covid-19 situationen kan vi desværre ikke have plads til alle og vi er derfor nødt til at begrænse hvor mange, der kan deltage i vores gudstjenester Juleaftensdag. I bedes venligst tilmelde jer ved hjælp af denne formular. Billetbestillingen er åben i perioden den 1. - 15. december. 

Tilmelding fra 1. december sker her: https://forms.churchdesk.com/f...

Der skal udfyldes en tilmelding for hver person, der deltager i gudstjenesten. Hver billetbestiller kan max tilmelde fem personer. 

De bestilte billetter skal afhentes i Vor Frue Kirkes Hus, Adelgade 18, 5610 Assens onsdag den 9. december 2020 kl. 13.00-17.30 eller onsdag den 16. december kl. 13.00-16.00. Det er ikke muligt at få billetterne tilsendt eller afhente billetter på andre dage. Det er ikke muligt at bytte sine billetter.  For spørgsmål vedr. billetbestilling kontakt Assens Kirkekontor på tlf. 64 71 11 88.  Ved tilmelding bedes I oplyse telefonnummer og mail adresse. Disse oplysninger bruges kun til evt. smitteopsporing. 

Vi kan desværre ikke garantere, at I alle kan sidde sammen og der kan være begrænset udsyn fra enkelte pladser. I får anvist pladser i kirken. 

Julegudstjenesten vil være en kort gudstjeneste med tre salmer (ca. 30 minutter). Der medvirker kirkesangere fra Syngedrengens herrekor. Der vil desuden medvirke messingblæsere. 

Det vil være muligt at komme ind i kirken 20 minutter før gudstjenesten starter. 


Gudstjeneste i Vor Frue Kirke - AFLYST PGA. SENESTE ANBEFALINGER FRA MYNDIGHEDERNE
Medvirkende
Birgitte Lerche
Sted Damgade 17, Damgade 17, 5610 Assens