• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 6. oktober 2021, kl. 14:00

Sæsonens første sogneeftermiddag begynder traditionen tro med gudstjeneste i Vor Frue Kirke kl. 14.00 v. Birgitte Lerche.

Derefter er der musikalsk foredrag kl. 14.30 i Vor Frue Kirkes Hus med musiker Christian Arendt, der er yngste søn i en flok på af fem præstesønner fra Tønder med en far, der senere blev domprovst i Odense. Mens de øvrige drenge alle fandt levebrød i folkekirken som præster, provster, biskop og organist valgte Christian i stedet guitaren og rock’n roll sammen med barndoms- og ungdomsvennen fra Tønder Michael Falch, med hvem han dannede rockbandet Malurt.

I dag bor og arbejder Christian i Kerteminde, hvor han underviser i guitar på aften- og ungdomsskole. Christian Arendt vil fortælle om sit liv og spille numre med særlig betydning for ham.

Sogneeftermiddagen finder sted i Vor Frue Kirkes Hus, Adelgade 18, 5610 Assens

Sogneeftermiddag, gudstjeneste og foredrag  "Fra præstebarn i Tønder til rockmusiker"
Christian Arendt
Sted Damgade 17, Damgade 17, 5610 Assens