Assens-Baagø-Gamtofte pastorats privatlivspolitik for beskyttelse af personoplysninger.

 

Indsamling og brug af personoplysninger

Assens-Baagø-Gamtofte pastorat, CVR. nr. 38228862 behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver, at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Assens-Baagø-Gamtofte pastorat har databehandleraftale med følgende virksomhed, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Assens-Baagø-Gamtofte pastorats vegne:
ChurchDesk ApS, CVR nr. 32150489, (hjemmeside, kalender og formularer til forespørgsel på dåb og vielse). ChurchDesk benyttes til opbevaring af data og ChurchDesk må ikke anvende disse data til egne formål.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker når du indsender en forespørgsel på dåb eller vielse via formularer på websitet og heri indtaster informationer som navn, telefonnummer, e-mail, adresse og CPR. nr. Dette indsamles i et lukket, sikkert og krypteret system og sendes videre til en sikker mail: assens.sogn@km.dk

Hvis du ikke benytter en af formularerne på websitet, men sender en mail til assens.sogn@km.dk eller til en af de ansattes e-mail sender du som udgangspunkt fra en ikke-sikker mail, og derfor må du ikke sende personfølsomme oplysninger som CPR. nr. Dette bedes du oplyse pr. telefon, ved personligt fremmøde eller pr. brev.

I kirkens interne kalendersystem, der er et lukket og sikkert system, indtastes de kirkelige handlinger, og der indtastes oplysninger om de involverede (navn, telefonnummer og evt. e-mail). Det er kun de medarbejdere, der er direkte involveret i den kirkelige handling eller det administrative arbejde forbundet hermed, der kan se disse personfølsomme oplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Informationer som du har indtastet via formularer (dåb, vielse) videresendes fra sikker mail til sikker mail til den sognepræst, der har den kirkelige handling og har brug for at kende jeres navne, adresser og kontaktoplysninger for at planlægge den kirkelige handling,

Hvor opbevares dine data og hvor længe opbevares de
De personfølsomme data der er indtastet via formularer på vores website opbevares i et sikkert mailsystem og desuden printes de og opbevares forsvarligt i et aflåst skab.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.  Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: assens.sogn@km.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Assens og Gamtofte Sogne, CVR. nr. 38228862
Adelgade 18
5610 Assens
Telefon: 64 71 11 88
Email: assens.sogn@km.dk

 

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret den 31. maj 2018